f

Vogel’s Products B.V., Eindhoven (3 projecten)

Projecten:
1. Beursstand concept/ontwerp om interactie met bezoeker op te wekken 2. Nieuwe lijn schappresentatie offline/online 3. Verpakking nieuwe lijn TV beugels.
1. Beursstand concept en ontwerp.
In september 2019 staat Vogel’s wederom op de IFA (Internationale Funkausstellung) in Berlijn. Deze grote internationale beurs is zowel een business to business als ook een consumentenbeurs. Wil jij met een groep studenten de uitdaging aangaan om voor Vogel’s voor deze beurs een stand te ontwerpen? Een stand die interactie met de consument oproept, retailklanten aan Vogel’s verbindt, er hoogwaardig en communicatief uitziet. Wil jij nadenken hoe en met welke middelen online communicatie kan worden ingezet? Kortom een totaal concept en ontwerp bedenken om Vogel’s positie als internationaal marktleider te verstevigen. Een interessant project waar ruimtelijk ontwerpen, media-uitingen en communicatie samenvloeien.
2. Nieuwe lijn schappresentaties.
Dit project betreft het “schap” in de winkel. Op het moment dat de consument fysiek voor een schappresentatie van Vogel’s staat heeft hij behoefte aan informatie. Hoe kan een consument extra informatie krijgen online. Hoe komt hij gericht aan productinformatie en advies. Hoe kan hij ter plekke geholpen worden in zijn keuze. In dit project buig je je over zowel de fysieke presentatie van het schap als ook de connectie van het schap naar online informatie. Kortom hoe kan de customer journey beter of anders ingezet worden.
3. Verpakking nieuwe lijn TV beugels
Bij een nieuwe lijn TV beugels hoort uiteraard ook een nieuwe verpakking. Deze verpakking heeft natuurlijk qua look en feel een relatie met de corporate identity van Vogel’s. Het mag echter een stapje verder. Hoe kan de verpakking onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrent. Denk aan kwaliteitsuitstraling, functionaliteit, bescherming van het product, draagbaarheid, graphics. Wat valt er te verbeteren in duurzaamheid, gebruik van materiaal, hergebruik etc. een interessant gegeven om eens flink mee te stoeien.

"Iedereen de mogelijkheid bieden om een (leef) ruimte optimaal in te richten op het gebied van beeld en geluid", dit is het streven van het Eindhovense bedrijf Vogel’s.