f

Drukkerij SNEP (special), Eindhoven

Drukkerij Snep wil dé grafische collega zijn met vakmanschap, ervaring en een bijzondere aandacht voor processen en uitvoering ten behoeve van haar klanten en relaties. 
Sinds 1918, wordt in dit familiebedrijf mooi drukwerk vervaardigd volgens de eisen van deze tijd. Conform ISO standaard, met oog voor duurzaamheid (diverse keurmerken) en aandacht voor een goede en prettige samenwerking.
 
De wereld verandert en versnelt op het gebied van ICT, uitvoering, communicatie etc. Voor Drukkerij Snep is het belangrijk om goed aangesloten te blijven op het gebied van communicatie met de managers + klanten, contactpersonen, inkopers, vormgevers en beslissers van de toekomst.
Hoe kan men onder de aandacht blijven van nieuwe contacten door middel van welke media? Hoe worden nieuwe contacten dan aangeboord.
Hoe gaat voor Drukkerij Snep de komende (vijf) jaren de “communicatiemix” eruit zien?
 
Kortom : Hoe kan Drukkerij Snep in de toekomst op een juiste en volledige manier (online) communiceren met de markt en doelgroepen?
 

Drukkerij SNEP (special), Eindhoven

Een familiebedrijf met het doel een optimale grafische partner te zijn voor haar klanten en relaties. Anders gezegd, Drukkerij Snep wil dé grafische collega zijn met vakmanschap, ervaring en een bijzondere aandacht voor processen en uitvoering, waarop je honderd procent kunt vertrouwen.