f

Broeinest, Eindhoven

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, begrijpen en bereiken. Het concept is opgericht door Baars & Bloemhoff, leverancier van decoratief plaatmateriaal, en tevens founding partner. In Broeinest kun je terecht voor het uit materialiseren van je interieurproject, advies, kennissessies, workshops, flexwerkplek, werkplaats en tal van andere activiteiten. Wat zou Broeinest nog meer kunnen betekenen voor architecten, ontwerpers en makers binnen de interieurbouw- en creatieve industrie in regio Brabant en Limburg?

Broeinest is de verbinder voor professionals in de interieurindustrie. Welke activiteiten, producten, 

diensten, faciliteiten, thema’s en/of evenementen kunnen ervoor zorgen dat de doelgroep (interieurprofessionals, klanten, partners en huidige relaties) optimaal gebruik kan maken van 

het concept en de weg naar Broeinest kunnen en blijven vinden?

Vind jij dit een interessante vraag en wil je graag in een inspirerende omgeving op het gebied van interieur, design en materiaal werken dan is dit een project voor jou! Een project waarbij je samen met andere studenten een onderzoek gaat doen naar nieuwe mogelijkheden voor Broeinest, waarbij je met een out of the box oplossing, advies en wellicht een tool komt om deze vraag te tackelen.